Eva Vosdingh Bessem richtte Project 76 in 2006 op en is de drijvende spil binnen het marketing- communicatiebureau. Zij is opgeleid tot Multi Media Engineer en studeerde daarvoor Communicatie. Na jarenlang in dienst te zijn geweest bij onder andere Heineken International, besloot Eva bijna een decennium geleden het roer om te gooien en ging zij aan de slag als freelance marketing- en communicatiespecialist.

Dankzij haar brede ervaring met zowel grote multinationals als de kleinere ondernemer, weet Eva als geen ander de perfecte vertaalslag te maken tussen klant en bureau alsmede tussen klant en de markt. Naast de uitvoering van (marketing)communicatieopdrachten, begeleidt Eva bedrijven bij verandertrajecten binnen de interne organisatie.

Het succes van een bedrijf is sterk afhankelijk van de medewerkers en de omgeving. Als de balans tussen de organisatie en de mensen op de werkvloer echter verstoord is, zullen de bedrijfsresultaten tegenvallen, worden medewerkers ontevreden en gaat de effectiviteit omlaag. Ik zie het dan ook als een belangrijke taak om de harmonie binnen de organisatie waar nodig te herstellen. Dat begint met het écht luisteren naar de opdrachtgever en de medewerkers om zo te horen wat er speelt binnen het bedrijf. Als probleemoplosser met een sterk empatisch vermogen ben ik goed in staat snel de verschillende belangen in kaart te brengen en draagvlak te creëren voor de oplossing. Dat doe ik door tools aan te reiken die zachte veranderingen aanbrengen zodat het evenwicht wordt hersteld en de organisatie zich verder kan ontwikkelen.