Creatie, realisatie en coördinatie: wij bieden ondersteuning in het begeleiden, beheren, produceren en controleren van alle communicatie-uitingen. Dat varieert van het monitoren van de klantwensen en een aansluitend concept bedenken, tot het briefen van creatie en inventarisering van alles wat productietechnisch haalbaar is binnen de gestelde deadline. Maar ook kunt u bij ons terecht voor het optimaliseren en vernieuwen van interne processen, alsmede het organiseren en begeleiden van evenementen.

Get the job done…

Soms is er voor een klus net even een paar extra handen nodig of moet strategisch gekeken worden naar een project. Aannemen van een extra FTE is heus niet altijd nodig. Wij versterken het project(team) waar nodig, bij u op kantoor, op locatie of, gewoon, vanachter het eigen bureau. We zijn flexibel en zoeken de juiste mensen bij elkaar om de klus te klaren. Hiervoor werken we met een enthousiast team van designers/ontwerpers, PR-adviseurs, tekstschrijvers en producenten.

Visie

Wij geloven niet in een ‘quick fix for a quick bug’. Wat vandaag hot is, kan morgen alweer passé zijn. Project 76 gaat voor de lange termijnoplossing. Wij schromen dan ook niet om een project vanuit een andere, – en soms wellicht onverwachte – invalshoek te benaderen; het gaat er immers om dat we tot het beste resultaat komen voor uw bedrijf, gebouwd op een stevig fundament.